Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 dolog, ami valóban gyönyörűvé tesz egy nőt, úgy, ahogy a smink sohasem!

2015.08.04

1795684_716646345035217_1996607960_n.jpg

 

Sokan úgy gondolják, szépségük titka a sminkes táskájuk mélyén rejlik. Millió és egy oka van annak, amiért a nők úgy gondolják, hogy a külsőségek jelentik valódi megítélésüket. A reklámok, a filmek, a sztárok, a modellek, mind hozzájárulnak ennek a téves eszmének a kialakulásához.

Az igazság azonban az, hogy ragyogni nem a rúzstól, a göndörítő szempillaspiráltól vagy a bronzosítónktól fogunk.

 

 

 

Következzen 7 dolog, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt. Íme, az időn túli szépség jellemzői:

1.A szenvedélye

A szenvedély nélküli élet egyenlő az unalommal és a kiszámíthatósággal. Nincs vonzóbb annál, mint amikor valaki követi a szíve vágyát és így valódi örömmel éli az életét. Foglalkozni azzal, amit szeretünk egyet jelent az élet élvezetével. Folyamatosan táplálni szenvedélyünk lángját – bármi is legyen az, hihetetlen vonzerő! Egy nő, aki élvezi az élet pillanatait, kivívja partnere és mások elismerését, csodálatát. A szenvedély ragályos! Nincs annál szebb dolog, mint végignézni, ahogy valóra váltja és megéli az álmait!

2.Együtt érző szíve

Lehet-e valakit szépnek látni, akinek kőből van a szíve? Igazán széppé az teszi a nőket, ha képesek szeretetet adni és gondoskodni. És az, hogy valóban tudjunk másoknak adni: önmagunk szeretetével kezdődik! 

3.Az elméje

Él egy hiedelem azzal kapcsolatban, ha egy nő szép, akkor nem lehet okos. Ez a sztereotípia kétféleképpen ítélkezik a nőkről: a túl csinos nő, biztos, hogy nem lehet intelligens. És aki sokat tanul, az biztos, hogy nem vonzó. Pedig egy nő, aki nem fordít időt arra, hogy fejlessze elméjét, olyan, mint egy író, aki soha nem olvas könyveket. Törekedni arra, hogy megértsük a minket körülvevő világot és folyamatosan fejlődjünk nemcsak vonzó, de létezésünk alapfeltétele is. A tudás hatalom. 

4.Az életszeretete

Ki a ragyogóbb? Egy nő, aki szomorú vagy egy nő, aki tud mosolyogni és el tudja engedni magát? A mosoly, ragyogás. Alkalmazzuk, amilyen gyakran tudjuk. Ez nem jelenti, hogy mindig pozitívnak kell lenni. De könnyedén venni a dolgokat és képesnek lenni a vidám önfeledt pillanatok megélésére – széppé tesz! 

5.Rugalmassága

A rugalmasság nem azt jelenti, hogy teljesen alárendeljük magunkat valaki másnak és lemondunk azokról a dolgokról, amiket szeretünk. A rugalmasság, amikor nem engedjük, hogy a körülményeink határozzanak meg minket. Nem adjuk fel, és bármilyen is a dolgok kimenetele, alkalmazkodunk a helyzethez. Ez a fajta erő, és képesség csodálatra méltó!

6.Az önbizalma

A beképzeltség és a magabiztosság két külön dolog. A beképzelt nők kérkednek kinézetükkel és folyton megerősítést várnak. A magabiztos nők üzenete: jól érzem magam a bőrömben, szeretem és elfogadom magam! Ez a fajta kisugárzás pedig őrülten vonzóvá tesz!

7.Az energiája

Végül, az összes eddigi összefoglalva, ami valójában a nő maga: az ő energiája, rezgése. Amikor a nő követi a szíve hangját, szenvedéllyel él és kimutatja az érzelmeit, nem hajlandó megalkudni, hisz önmagában és méltónak érzi magát az élet ajándékaira, akkor az ő energiája és fénye lesz az a szikra, ami megvilágít mindent és mindenkit a környezetében.

Hölgyek! Ragyogjatok!

1531606_706650009368184_1724686568_n.jpg

 

Forrás: Jóportál

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.